11/06/2019
5620

Gaziantep Genital Estetik Ameliyatı

Genital estetik ameliyatı planlayan kişilerin aklına gelen önemli bir takım sorular muhakkak vardır. Bu ameliyat ya da ameliyatlar sonrası herhangi bir risk oluşuyor mu? Herhangi bir cerrahi girişiminde, basit bir müdahalede bile bir takım riskler söz konusu olabilir. Ama dikkatli yapılan cerrahilerde bu sorun en aza indirilebilir. Genital estetik operasyonları zaten memnuniyet adına yapılan cerrahilerdir.

Bu nedenle operasyon esnasında risk oluşturmayacak şekilde çalışmak ayrıca önem arz eder. Mesela hudoplasti operasyonunda klitoral doku çok fazla  kısaltılacak olursa hastanın hazzını artırmak yerine aksine rahatsızlığa yol açar.

Bu nedenle genital estetik operasyonlarında operasyon çok dikkatli bir şekilde planlanmalı ve yapılmalıdır. Bir önemli örnek de vajina daraltma ameliyatlarıdır. Bu operasyonda da vajina gereğinden fazla daraltılacak olursa,  ağrılı cinsel ilişkiye yol açacaktır.

Bu nedenle operasyon,  çok dikkatle hesaplanarak planlayarak yapılmalıdır. 
Sonuç olarak dikkatle planlanan ve dikkatle yapılan cerrahilerle riskler minimuma indirilir. Operasyon sonrası hastalar doktorlarının önerilerini de özenle dikkate alırlarsa herhangi bir sorun oluşmadan hasta memnuniyeti sağlanır.